tisdag 17 november 2009

Nya stämplar

Äntligen så har 2 av mina nya stämplar kommit. :)
Väntar nu bara på Magnolias nya julstämplar, de är ju för söta.
Har annars bara hunnit med att stämpla upp några stämplar som jag har lånat av Lillian.
Inte lätt att orka/hinna med både skola/läxor/sjuka barn och ett hem. Pust!
Så här ser iallafall mina nya stämplar ut.


3 kommentarer:

  1. Va fina de var, för mig har det blivit lite problem. En av stämplarna jag hade beställt fanns inte och jag hade redan satt in pengarna för den - suck! Och Magnolias verkr inte ens ha gått egenom hela vägen. Mycket mystiskt... Har stämplat upp nägra av dina söta nallar men det allt jag har hunnit med innom scrap - såååå trist. Men super kul att det börjar rulla in lite stämplar för dig i alla fall. INGET här!

    SvaraRadera
  2. Visst är det lite knepigt med Magnolias sida där de drar pengar först innan de kollar lagerstatus och sedan är det upp till en själv att ha reda på summan till nästa gång man handlar för att då få avdraget... Konstigt upplägg eller????????
    Man kanske skulle byta ut det uppläget kanske??
    Vilken stämpel fattades då?

    SvaraRadera
  3. Det vr från Stämpelboden: Stilla natt. Jg har sökt den över hela webben och ingen har den.Trodde jag hade hittat den men det visade sig (efter att jag hade betalat) att den inte fanns på lager :-(. Magnoila verkar inte ha dragit betalningen trots att jag gjorde beställningen förra veckan... Förstår ingenting... Känner lite stress dock eftersom jag måste ju börja med korten ganska snart om jag ska hinna.

    SvaraRadera